Si desea ver este mensaje en castellano, pinche aquí


Comunicat COVID-19


Estimats clients,

D’acord amb la situació actual del COVID-19, com a mesura preventiva i per seguretat dels nostres treballadors i dels nostres clients, hem decidit que les nostres botigues i serveis tècnics estaran oferint serveis mínims a porta tancada, fins a nou avís. Seguirem oferint els productes i serveis Apple seguint els protocols d’actuació recomanats per les autoritats sanitàries.

Oferirem serveis mínims, de manera excepcional, els matins de 10h a 14h a porta tancada en els nostres centres per aquells clients que ho necessitin. Tanmateix, l’activitat de la nostra botiga online seguirà operativa amb normalitat i oferirem enviaments a domicili seguint els protocols d’actuació recomanats.

En cas que el teu dispositiu hagi entrat en procés de reparació durant aquests dies previs al confinament, cal tenir en compte que el temps de reparació previst no complirà amb les expectatives, per aquest motiu ens posarem en contacte per informar-te de l'estat de la teva reparació.

La resta de departaments, estarem operatius de manera remota. Podeu posar-vos en contacte via correu electrònic amb cada departament:

Botigues
Barcelona: tutiendaapple@microgestio.es.
Girona: botiga.girona@microgestio.es.
Sant Cugat: botiga.santcugat@microgestio.es.
Botiga Online: tiendaonline@microgestio.es.

Empreses
Representant comercial de confiança via email o telèfon, o en el seu defecte: empreses@microgestio.es.

Educació
Representant comercial de confiança via email o telèfon, o en el seu defecte: educacio@microgestio.es.

Formació
formacio@microgestio.es.

Administració
administracio@microgestio.es.

Logística
logistica@microgestio.es.

Servei Tècnic
SAT Barcelona: sat@microgestio.es.
SAT Girona: satgi@microgestio.es.
SAT Sant Cugat: satsc@microgestio.es.

Aquesta situació pot variar en qualsevol moment, en funció del que comuniqui el govern o les pertinents autoritats sanitàries. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Atentament
Equip de Microgestió,

Aquesta adreça de correu no està habilitada per a la recepció de missatges. Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, dirigeix-te aquí. En compliment de la Llei Orgànica 34/2002, t'informem que les teves dades provenen d'un fitxer el titular i responsable és Microgestió S.L. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, cancel·lació, portabilitat i oposició davant el responsable del tractament, Microgestió S.L. incloent còpia del teu DNI i dirigint-te a la següent adreça: Microgestió S.L. Dept Màrqueting. C / València 87-89 - 08029 Barcelona. Igualment pots modificar les teves preferències per a comunicacions en actualitzar la teva subscripció, o donar-te de baixa de les mateixes clicant aquí. Missatge enviat per Microgestió S.L. . C.I.F. B- 58376690.