Què fer abans de vendre o regalar teu iPhone, iPad, iPod Touch?

Segueix aquests passos per eliminar tota la informació personal del teu dispositiu, encara que ja no el tinguis amb tu.

Prepara el teu dispositiu

Si encara tens el teu dispositiu iOS

Abans de vendre o regalar teu dispositiu, has d'eliminar tota la teva informació personal emmagatzemada. No cal eliminar manualment els teus contactes, calendaris, recordatoris, documents, fotos, o qualsevol altra dada d'iCloud mentre aquestes estiguin loguejades a iCloud amb el teu ID d'Apple. Aquests passos et permetran eliminar el contingut dels servidors d'iCloud i de qualsevol dels dispositius que hagin iniciat sessió amb iCloud.

Segueix aquests passos

  1. Si has enllaçat un Apple Watch amb iPhone, desenllaça el teu Apple Watch.
  2. Fes una còpia de seguretat del teu dispositiu iOS.
  3. Dins Configuració> iCloud. Desplaçat cap avall i prem "Finalitzar sessió".
  4. Pressiona "Sortir" novament i toca a "Elimina del meu iPhone" i ingressa la contrasenya.
  5. Torna a Configuració i clica a General> Restablir> Esborrar tot el contingut i la configuració. Si has activat "Cerca el meu iPhone", és possible que hagis de introduir de nou el teu ID d'Apple i contrasenya.
  6. Si és així, introdueix les teves dades i Esborra (dispositiu).

Si ja no tens el teu dispositiu

Si no vas poder completar els passos anteriors perquè ja no tens el dispositiu, segueix aquests passos:

Demana-li al nou propietari que elimini tot el contingut i la configuració seguint els passos anteriors.
Si estàs utilitzant iCloud i "Cerca el meu iPhone"al dispositiu, inicia sessió a icloud.com/find, seleciona el dispositiu i fes clic a Elimina.
Un cop esborrat, fes clic a Suprimeix del compte.
Si no pots seguir cap dels passos anteriors, canvia la contrasenya del ID d'Apple. Això no eliminarà la informació personal que s'emmagatzema en el dispositiu anterior, però evitarà que el nou propietari elimini la teva informació d'iCloud.
Si has canviat a un telèfon que no sigui d'Apple, cancel·la el registre de iMessage.
Si utilitzes Apple Pay, pots eliminar les targetes de crèdit o dèbit a iCloud.com. Tria Configuració per veure quins dispositius utilitzen Apple Pay i tot seguit, fes clic al dispositiu. Al costat de Apple Play. Fes clic a Elimina.